Afspraak gratis en vrijblijvend informatie gesprek

Maak kennis met ons programma

Indien je graag kennis wilt maken met één van onze programma’s dan is het het makkelijkste om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend informatie- of kennismakingsgesprek met een van de scheidingsbemiddelaars, mediators en juristen van VertrOuders. Dat kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen en op de verzendknop te drukken. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

HELP, ik ben het overzicht kwijt!
Laat je door ons gratis informeren!

Ook indien je veel vragen hebt over jullie scheiding of over scheiden in z’n algemeen of door de bomen het bos niet meer ziet, kan een informatiegesprek uitkomst bieden. We bespreken dan kort de stappen die bij jullie scheiding moeten worden gezet zodat je weer overzicht hebt. Dit gesprek geeft je ook de gelegenheid om te kijken of wij jullie kunnen helpen en of onze werkwijze bij jullie past.

VertrOUders Amsterdam - maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek

Het gesprek is gratis en vrijblijvend zodat je nergens aan vast zit en na het gesprek rustig kan beslissen of  jullie met ons verder willen gaan of op zoek gaat naar iemand anders om jullie te helpen.

Het gesprek kan in Amsterdam worden gehouden maar ook op een van de locaties die wij gebruiken bij jullie in de buurt of bij jullie thuis als jullie daar de voorkeur aan geven.

Indien je voorkeur hebt voor een tijdstip of dagdeel waarop je wenst teruggebeld te worden, verzoeken we je dit in het bericht aan te geven. Tevens stellen we het op prijs als je een korte omschrijving van jullie situatie aangeven.

Kijk tevens op onze acties en aanbiedingen!