Contact met VertrOuders

Hier staan alle contact gegevens over VertrOuders op een rijtje

Heb je vragen hebt over onze programma’s? Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatie- of intakegesprek? In alle gevallen kan je contact met ons opnemen! Je kunt ons bellen, emailen, Whatsappen. Je kunt ook onder aan deze pagina het speciale contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met je op!

Bezoekadres:

Voormalige Paleis van Justitie
Prinsengracht 436 (middelste deur) 
1017 KE Amsterdam

 

Correspondentieadres:
Diamantstraat 183
1074 GC Amsterdam

Telefoon:
06-23882306

Email:
info@vertrouders.nl

Kvk-nummer:
69483116

Bankrekening-nummer:
IBAN: NL 82 KNAB 0256 5647 87 t.n.v. Vertrouders

 

 

 

Gratis en vrijblijvend informatie-/intakegesprek

Ons programma UIT ELKAAR en al onze andere programma’s zijn zeer persoonlijk en maatwerk. Het succes ervan is voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet en het vertrouwen dat je in ons hebt. Om een goede inschatting te kunnen maken welk programma bij je/jullie past bieden we een gratis informatie- of in het geval van coaching intakegesprek aan. Hierin kunnen we kijken wat je/jullie van ons verwacht(en) en wat wij voor je/jullie kunnen doen. Tevens kunnen we dan kijken of er een ” klik” is! Tevens kunnen we na het gesprek een betere inschatting geven van de kosten van het programma.

Het eerste informatie- of intake gesprek is niet alleen gratis maar ook vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast. Pas na het gesprek geef je de opdracht aan ons.

 GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMATIE GESPREK KLIK HIER  

Kantoortijden – ook  in de avond en weekend

Qua kantoortijden zijn we zeer flexibel. Zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend is het mogelijk om een afspraak met ons te maken.

Locatie

We hebben ons kantoor in het voormalige Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 in Amsterdam. De ligging is vlak naast de Leidsestraat en daarom eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Het gebouw heeft een rijke historie die teruggaat tot de zeventiende eeuw. De huidige gevel stamt uit 1836. Op dit moment wordt in het gebouw het meest luxueuze hotel van Amsterdam ontwikkeld.

Maar het is ook mogelijk om besprekingen te houden op diverse andere locaties in de omgeving van Amsterdam (Haarlem, Gooi- en Vechtstreek, Almere, Noord-Holland, Utrecht). Via hetcoachhuis.nl is er altijd wel een locatie bij jullie in de buurt te vinden. 

Ook bij jullie thuis

In principe kunnen we ook bij jullie thuis komen voor een bespreking.

Bij de programma’s MEDIATION en UIT ELKAAR is dit echter niet altijd wenselijk. Er moet namelijk sprake zijn van een neutrale locatie waar jullie veilig en ongestoord het gesprek kunnen voeren. Indien het de woning van één van jullie betreft, is dit vaak niet het geval. Meestal zijn daar ook nog kinderen aanwezig zodat er van rust mogelijk ook geen sprake is. Voor het informatiegesprek is dit wat mij betreft minder belangrijk.

Coaching op afstand en op elk moment

Coaching kan ook vaak op afstand, via telefoon, Skype of email. Hierdoor kunnen we ook direct coachen op crisis momenten zodat je niet lang in de stress hoeft te zitten als iets niet loopt zoals je had verwacht. Uiteraard is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk weer sterker in je schoenen staat zodat je niet te lang afhankelijk bent van bijstand in crisismomenten. 

Contact

Jullie kunnen ook gebruikmaken van het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan contact met jullie opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatie- of intakegesprek. Ook eventuele vragen kunnen jullie stellen via dit formulier zodat we die kunnen beantwoorden.