Woon je samen en denk je dat je alles goed geregeld hebt? Weet je het ook  zeker? Doe de gratis test!

Doe hier de beste online scan voor samenwoners die er is. Vraag de scan aan en ontvang op korte termijn het Actuele Analyse Rapport van ons.

Waarom?

Wij vinden het belangrijk dat samenwoners zich bewust zijn van hun juridische situatie en we weten dat de meeste samenwoners dat niet zijn. We willen de drempel zo laag mogelijk houden vandaar dat we onze analyse gratis aan jullie aanbieden.

Wat levert het je op?

Met het Actuele Analyse Rapport dat je van ons krijgt, weet je zeker hoe jullie juridische situatie er op dit moment voor staat. Je krijgt duidelijkheid zodat je  je minder zorgen hoeft te maken en je meer tijd en energie voor je relatie overhoudt. Als je tevreden bent met deze situatie hoef je pas weer over een tijdje naar jullie situatie te kijken.

 

Vertrouwelijkheid en geheimhouding

Indien jullie ons de Actuele Analyse laten uitvoeren geven jullie ons een kijkje in belangrijke privégegevens. Wij geven jullie de garantie dat wij volledige geheimhouding betrachten ten aanzien van deze gegevens en jullie situatie.

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken voor het opstellen van het rapport en zullen geen informatie die jullie aan ons hebben verstrekt aan derden ter beschikking stellen. Ook zullen wij jullie gegevens slechts drie maanden bewaren tenzij jullie binnen die termijn hebben aangegeven om gebruik te maken van één van de modules van ons SCHITTEREND SAMENWONEN Programma. In dat geval hebben we deze gegevens natuurlijk nog nodig.

Gratis en vrijblijvend

De Actuele Analyse is niet te vergelijken met de testjes die je op het internet terugvindt. Het heeft dan ook een werkelijke waarde van tenminste € 197 maar is voor jullie geheel gratis. Het is ook vrijblijvend! Je ontvangt van ons het rapport en zit verder nergens aan vast. Wel zullen we je nog contact met je opnemen om te kijken of er nog vragen zijn over het rapport.

Wat staat er in het Rapport?

Nadat wij alle informatie van je hebben ontvangen, gaan we deze analyseren. De analyse nemen we op in het Actuele Analyse Rapport met daarin overzichtelijk opgenomen:
♥ een overzicht van jullie huidige situatie;
♥ aandachtspunten;
♥ een momentenkalender – wanneer moet je echt weer naar je situatie kijken?
♥ enkele tips.

Vraag hier het Actuele Analyse Rapport aan

Als je hieronder je naam en emailadres achterlaat, sturen we je een email met een korte vragenlijst over jullie huidige situatie. Graag ontvangen we dan de ingevulde vragenlijst met een kopie van jullie samenlevingscontract en testamenten van je retour. Je ontvangt dan op korte termijn van ons het Actuele Analyse Rapport.

Vraag hier je gratis Actuele Analyse Samenwonen aan

 

Please follow and like us:
0

Geef een reactie