Gehuwd? Heb je alles wel goed geregeld? Doe de test en vraag onze Actuele Analyse aan.

Waarom?

Veel mensen trouwen in gemeenschap van goederen en hebben eigenlijk nooit stil gestaan bij wat dat inhoudt. Sommige maken huwelijkse voorwaarden maar weten niet meer welke afspraken zij nou echt hebben gemaakt. Bijna niemand verrekent het inkomen indien dit is afgesproken. Wij vinden het belangrijk dat gehuwden zich bewust zijn van hun juridische situatie en we weten dat de meeste gehuwden en geregistreerd partners dat niet zijn. Niet alleen in het geval van scheiding maar ook in het geval dat je een onderneming start.

We willen de drempel zo laag mogelijk houden vandaar dat we onze analyse gratis aan jullie aanbieden. Zo weet iedereen die de analyse heeft gedaan waar hij aan toe is.

Wat levert het je op?

Met het Actuele Analyse Rapport dat je van ons krijgt, weet je zeker hoe jullie juridische situatie er op dit moment voor staat. Je krijgt duidelijkheid zodat je  je minder zorgen hoeft te maken en je meer tijd en energie voor je relatie overhoudt. Als je tevreden bent met deze situatie hoef je pas weer over een tijdje naar jullie situatie te kijken.

Ook voor geregistreerd partnerschap

Indien jullie niet gehuwd zij  maar een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan is ook deze scan voor jullie geschikt.

Vertrouwelijkheid en geheimhouding

Indien jullie ons de Actuele Analyse laten uitvoeren geven jullie ons een kijkje in belangrijke privégegevens. Wij geven jullie de garantie dat wij volledige geheimhouding betrachten ten aanzien van deze gegevens en jullie situatie.

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken voor het opstellen van het rapport en zullen geen informatie die jullie aan ons hebben verstrekt aan derden ter beschikking stellen.

Gratis en vrijblijvend

De Actuele Analyse is niet te vergelijken met de testjes die je op het internet terugvindt. Het heeft dan ook een werkelijke waarde van tenminste € 197 maar is voor jullie geheel gratis. Het is ook vrijblijvend! Je ontvangt van ons het rapport en zit verder nergens aan vast. Wel zullen we je nog contact met je opnemen om te kijken of er nog vragen zijn over het rapport.

Wat staat er in het Rapport?

Nadat wij alle informatie van je hebben ontvangen, gaan we deze analyseren. De analyse nemen we op in het Actuele Analyse Rapport met daarin overzichtelijk opgenomen:
♥ een overzicht van jullie huidige situatie;
♥ aandachtspunten;
♥ een momentenkalender – wanneer moet je echt weer naar je situatie kijken?
♥ enkele tips.

Vraag hier het Actuele Analyse Rapport aan

Als je hieronder je naam en emailadres achterlaat, sturen we je een email met een korte vragenlijst over jullie huidige situatie. Graag ontvangen we dan de ingevulde vragenlijst met een kopie van jullie eventuele huwelijkse voorwaarden en testamenten van je retour. Je ontvangt dan op korte termijn van ons het Actuele Analyse Rapport.

Vraag hier je gratis Actuele Analyse gehuwden aan
Please follow and like us:
0

Geef een reactie