UIT ELKAAR IN 1 DAG

Onderdeel van het UIT ELKAAR INTENSIEF Programma is UIT ELKAAR IN 1 DAG voor degene die echt snel willen scheiden. In dat geval dan kun je de scheiding in 1 dag laten regelen.

UIT ELKAAR in 1 dag door goede voorbereiding

Het geheim van scheiden in 1 dag zit ‘m in de goede voorbereiding en uitgebreide inventarisatie van jullie situatie en wensen. Na deze inventarisatie  die deels online en deels in een gesprek plaatsvindt, gaan wij aan de slag met de voorbereiding. Op 1 dag komen jullie samen en gaan we alles regelen, alle stukken opstellen en tekenen  we aan het einde van de dag. Aan het einde van de dag is alles klaar voor het verzoek aan de rechtbank.

Samen met Financieel adviseur

In dit programma werken we indien nodig actief samen met een financieel expert die de haalbaarheid van de afspraken kan toetsen. Hij kan ook checken of de eventuele overname van de woning en het omzetten van de hypotheek haalbaar is. Indien dit moeilijkheden oplevert kunnen we kijken of het wel haalbaar is indien we diverse afspraken zoals alimentatie en levensverzekeringen aanpassen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

UIT ELKAAR IN 1 DAG is niet voor iedereen geschikt

Scheiden in 1 dag is niet voor iedereen weggelegd. De emoties dienen voldoende onder controle te zijn en de bereidheid om snel uit elkaar te gaan dient ook aanwezig te zijn. Vaak is het wel mogelijk om op maat een tussen vorm aan te bieden die wel bij jullie situatie past en tot zo dicht mogelijk bij het UIT ELKAAR in 1 dag concept blijft.

Belangstelling?

Graag nodigen we jullie uit voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek over ons programma. Hierin kunnen we met elkaar kennis maken en kijken of er voldoende vertrouwen in elkaar is om het programma tot een succes te maken. Tevens kunnen we kijken wat jullie verwachtingen zijn van het programma en welke modules in jullie programma zouden moeten worden opgenomen. Ook informeren we jullie nader over de voorwaarden die het programma tot een succes maken. Het gesprek is natuurlijk gratis en ook vrijblijvend. Pas na afloop van het gesprek geven jullie aan of jullie het programma willen starten.

AFSPRAAK GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMATIEGESPREK 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het programma en de bijbehorende modules en sub-modules, klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

UIT ELKAAR Programma’s      CONTACT